Planering pågår!

Januari är en planerings- och inköpsmånad för oss.
Igår inhandlade sambon ett bambugolv som ska ligga i Tv-rummet på övervåningen. Dyrt var det men bra ska det bli! I veckan ska det köpas isolering, osb och gips OCH köket ska beställas. (Äntligen!)

Februari blir förhoppningsvis en intensiv renoveringsmånad eftersom Nicke också ska vara hemma från jobbet. Planen är att alla väggar ska "stängas" och förberedas för tapet alternativt målning. Eventuellt blir det en spiskåpa i köket också...och kanske blir murarna och elektrikern också färdiga?

Sen lilleman kom har det inte blivit mycket renovering för min del men kanske kan jag få till lite tid i huset när vi båda är hemma... Jag har istället ägnat sista tiden åt att fundera på inredning, tapeter och kulörval. Har möblerat och möblerat om huset om och om igen...i huvudet då vill säga. Än är det långt kvar tills vi kan möblera på riktigt.

Idag spenderade vi några timmar på loppis och fyndade lite prylar som kommer passa bra när det blir dags. Bland annat detta vävtillbehör (vad heter det egentligen?) som ska bli underrede till en egen variant av ett brickbord:
Och ett fint litet silvrigt fat som direkt hamnade hemma på soffbordet med lite ljuslyktor på. Mysigt i vintermörkret! Det blev också två tavelramar (som fortfarande ligger i bilen) som ska målas om och snyggas till och förvandlas till speglar. MEN bästa fyndet av alla måste ha varit en utdragssäng till C! Har alltid tyckt att de är så fina och nu hittade vi en för ynka 500 kronor. Som hittat!
Och en liten påminnelse och uppmaning till mig själv: När jag skulle knåpa ihop förra inlägget (sammanfattningen av 2011) insåg jag att mina bloggbilder inte är de bästa. Jag har iofs ingen annan kamera än min telefon och det är ju en renoveringsdagbok, inte en fotoblogg jag har. Men ändå. Ska försöka skärpa mig lite med bilderna framöver...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...