Specialhylla

Som jag har skrivit tidigare så upptäckte vi när vi tog fram timmerväggen i vardagsrummet (som en gång har varit yttervägg) att det hade suttit ett fönster i väggen. Hålet var igensatt med stående timmer istället för liggande som resten....så vad gör man?

Jo, man bygger en "specialhylla"!
Teglet som blir bakgrund i hyllan tillhör murstocken i den "nyare" delen av huset. Hyllan är byggd i mdf och ska såklart målas vit precis som lister och foder.
Här är förresten våra egentillverkade foder som jag berättade om här. Visst blev de bra??

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

© UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag vill gärna hjälpa till så jag publicerar den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Golvtegel

Här ligger det staplat. Rött golvtegel som ska ligga i hallen. Blir fint till den mörka timmerväggen och den vita putsade murstocken.

Det är något på gång i köket...


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...