Måleri...

Medan vi har pysslat med annat har pappa börjat måla i huset. Vedspisen, spiskåpan och taket i hallen har blivit vita! (Har lite problem med att föra över bilderna från min nya telefon...men här är en tjuvkik på vedspisen i alla fall)
image description

Skursocklar och nytt golv

Trädgården har har fått sig en grovstädning. Skräphögen är eldad. Murstockens fogar är rensade. Dörröppningen till lilla toaletten är på plats. Inre hallen har fått ett "nytt" fint spikat golv (tidigare tak i vardagsrummet):
Ytterligare några köksskåp är monterade. Skarvarna mellan tak och bjälkar i vardagsrummet är fogade. Spackel är slipat både här och där. Nytt spackel är på plats. Färg är inhandlad. Målarverktyg likaså. En till fönsterbåge är skrapad och slipad. Tapetkollektioner är hemlånade. Kakelprover ligger och skräpar lite här och där.Skursocklar är tillverkade och monterade:
Elektrikern är inringd för etapp nummer två, källaren. Grävmaskinen med tillhörande grävare väntas inom kort. Trädgårdsdrömmarna lever vidare. Gullvivorna och körsbärsträdet blommar ikapp och i de bortforslade massorna växer buxbom och tulpaner.

Projekten är många, men så mycket roligare nu när det är vår!

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...