Nåtning pågår!

Vi går emot alla rekommendationer och tips vi har fått. Nu nåtar vi golvet för fullt och hoppas på det bästa...
 
Spishällen är levererad, sotningsluckan likaså. Vi väntar på en badrumslampa och en rulle tapet...men vi närmar oss slutet, målet. "Det har aldrig varit så nära som nu!"
 

Postat av: Annicka

Nu blir jag nyfiken! Blev det bra? Vi skulle nämligen behöva göra likadant med köksgolvet och trappen, men vi har inte kommit till skott eftersom vi inte hittat nån som kunnat bekräfta att det inte blir mer jobb av det om några år framöver... Men då får man väl ta det problemet då i så fall. :)

Vad använde ni? Bomullssnöre och sikaflex eller nåt annat? Vad behandlade ni golvet med efteråt?

Svar: Hej Annicka. Vi har inte kommit så långt ännu... Vi fogade med biltemas lim/fog superbond(värmde den lite först så att den blev lättjobbad) och använde ingen bottningslist alls (efter att ha testat cascos golvfog och lim+spån och fått ganska taskiga resultat) Sen har vi inte kommit längre. ;) Golvet ska slipas och sen behandlas med Osmo vitvax. Och så återstår det ju att se hur det går för fogarna. Tänker som du....vi tar det problemet sen. ;)
Öja Klockaregård 2

2013-09-20 @ 07:29:52
Postat av: Annicka

Ja men då kör vi också igång! Vi tar eventuella problem när de dyker upp... :) Vi är ju också lite inne på vax, blir lite mer levande yta av vaxen. Men i köket kör vi nog färg och då gäller det att nåtningen är av ett material som färgen verkligen fäster på. :)

Ser fram emot att få se ert slutresultat.

Ha det så gott.

2013-09-23 @ 07:08:51
Postat av: Micke

Kul att ni nåtade! Jag är själv precis i tankarna att nåta vårt golv och undrar hur det blev? Jag har köpt biltemas nåtmassa, var den den ni använde?

2015-01-04 @ 16:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...